
Ingredienser (2 portioner):
2-3 st potatis
2-3 msk Solroskärnor
200 g Rödkål
200-250 g Blomkål (lila)
Olja
Honung
Sås:
2 dl Cream fraishe
1 påse krydd mix påse (knorr)
till:
surdegsbröd

Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Dela potatis, rödkål och blomkål i mindre bitar, lägg på en plåt med bakplåtspapper
3. Strö över salt, peppar, solroskärnor, häll även på olja och lite honung
4. Ställ in i ugnen i 20-30 minuter
5. Blanda ihop såsen
6. Stek brödet så det blir gyllenbrunt (när rotfrukterna nästan är klara, ca 1-2 minuter)
7. Servera

mat,
1 kommentarer
Hanna
05 Jan 2019 19:34
Det där ser så gott ut, ska prova det receptet imorgon!
Du får jättegärna kolla in min blogg, är en så ovan bloggare och behöver all feedback jag kan få!
Kommentera