hängsle-klänning har jag gjort/ t-shirts ärvd/ skor dinsko/ emil-keps lindex/ solisar JC
 
Känner mig typ som en 4 åring när jaghar på mig detta, och det är tack vare hängsle klänningen, brukar känna mig som det när jag har hängselbyxor på mig också. Mn det är så skönt så då får man väl strunta i det.
 
Idag ha jag målat mer på dörren, ännu ett lager, så nu börjar det likna nått detta. Sen har jag även varit en sväng i korsberga, slängt massa kläder, ca 14 påsar, så pettre kan ju inte ha mmkt kvar i sin garderob. Hälsade även på lite på Österräng då jag visste att Anja och Anastasia jobbade själva där, så var där och pratade medans mamma hanflade lite mat.
 
här kommer bilder från seester dag två med familjen min.
Vi började med att åka till havets hus och se massa fiskar, man kunde även känna på några, gå i en tunnel där fiskarna var över en osv. Sen så gick vi bland massa klippor och satte och fikade i nån timma eller två. Sist så åket vi och handlade mat och tog ett kvälls dop, såg på matchen mellan sverige och tyskland och had edet trevligt.
 
klänning beyond retro/ "kofta" har jag gjort/
 

Regn och rusk idag också, inte kul alls om ni frågar mig, men man har en ursäkt att få vara inne och göra ingenting. Idag har jagf tagit sovmorgon till klockan tio och sen gick jag ner o satte mig vid tv:n, käkade lite frukost. Sen vart det fika, efter lite mackor så gick jag ut och målade ett lager till på dörren. Sen har jag även hunnit med att sy om en kjol som jag sydde ihop lite snabbt förra året, men har kortat den, fixat under kjol och ett band i midjan och knappar på sidan så man får på sig den. Nu väntar jag på middag och kollar på lite film.
 

Liknande inlägg