skor monki / kjol monki / skärp H&M / skjorta second hand / top Zara / kappa loppis / emilkeps lindex (gammal) / 
 
VFU och det är typ slut nu, vilkett känns väldigt skummt, då man varit där nu hela November och innser nu att jag har sista dagen på måndagen, vilket verkligen är snart. Har varit så kul alla eleverna är så himla sköna, satt nån dag och pratade om julkalendrar och annat najs medans de virakde och broderade. 
 
Nu måste jag verkligen börja skriva uppgiften som ska in på måndag, skrivit noll ord, inte äns en rubrik, och jag har ont i huvudet och är snorig...så inte super taggad på det, men det måste ske. Vet inte alls hur jag vill börja, det är hela problemet. Men hittar la på något tänker jag. 
mode, orangethår, outfit, secondhand,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 November
 
Förra torsdagen efter ett relativt kort LoL6 möte så hade våra dåvarande experiment hade lite fler uppdrag att utföra, lära och experimentera. Detta genomförde de genom att dela in oss i grupper, 3 grupper för att vara mer specifik. Så varje grupp fick sedan varsitt experiment med typ "slime". 
 
Min grupp klarade det typ, eller inte riktigt, det var tydligen försvårt för oss unga vuxna att förstå experiment för  8 åringar. Men det var ialf sjuuuuukt kul och ett experiment lyckades och det verkade alla tycka om sjukt mycket --> Icke neutronisk vätska i färg och med glitter i, vem kan klaga?!? Svar: ingen. 
 
 
 
 
skor monki / byxor H&M / t-shirt bikbok / jacka lånad av Stina (zara) / örhängen ärvda /
 
så basic jag kan bli, Stina tyckte vit t-shirt istället för mönstrad polo så då fick det bli det, men har ialf plommon/vinröda manchesterbyxor (även att dte inte syns på bilderna).
 
VFU 8.20-14.30 skulle varit möte vid 14.15 men det blev tydligen inställt. Så jag åkte hem och åt och sitter nu i soffan. Ska dock snart iväg till kåren, nån timma bara, pga trött osm bara den, men vill umgås med lite fina människor en stund.
 
Skrev för örvigt klart det jag skulle igår och lämnade in det, så nu är det bara en uppgft som ska in på måndag som är kvar. 
mode, orangethår, outfit, tatueringar,

Liknande inlägg