kjol made by me/ jacka monki/ tröja gina/ halsband present/ halsband kort julklapp/ örhängen ?/ skor dinsko
 
idag har man ätit frukost hos ebba, sen blev det att gå till kyrka. Blev lite spontat då jag ändå skulle åka hem med farmor som var i kyrkan så kunde lika gärna va med och sjunga lite. Sen vid två så åkte vi till mormor då hon har fyllt år. Så gav henne min blus och så fick vi massa mat och kakor, glass, ostkaka med mera. Gott var det som bara den. Och så nu kom man hem för ca 20 min sedan. Så hade tänkt att slappa lite, är så trött.
topp mammas/ jeans lindex/ skor converse/ halsbnad gina old/ örhängen gina/ jacka jc
 
idag har jag på mig mammas gamla blus, som är så fin. Trycket ser ut som man bara har målat på det direkt på blusen. Love it!!
 
Idag så har jag haft mys morgonmen mamma och petter då det blev lite film tittande sen blev det fika då jag målade mina ägg, såg 10 gånger bättre ut idag än igår, då jaghade mkt bättre pennor idag. Sen har jag varit på golvet i en timma och myst med rizzie. Sen så lyser ju solen idag, härligt! så var ute i solen en stund också. Sen har man fixat lite små saker här hemma och vid fem så ska jag åka iväg till Korsberga för lite tjejkväll med Ebba.

Liknande inlägg