skor vagabond / kjol har jag gjort / top H&M (gammal) / jacka zara / örhängen monki / 
 
9.00 gick jag upp för att äta frukost i soffan med Stina innan vi åkte in till stan lite snabbt för att köpa hårfärg och några få andra saker. Väl hemma så klippte jag Stina och har resterande av dagen färgat hennes hår. Har tagit för bilder, så vänyar just nu på att hennes hår ska torka så vi kan ta efter bilder. 
 
17.00 ska jag ta bussen mot Backa, för att skriva på ett fadder kontrakt, sen kommer Eric hit igen, så ikväll blir det Sushi och snackshäng med Eric, Stina och Axel. 
mode, outfit,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 augusti 
 
Så åkte jag hem till Camilla, för att hjälpa henne med att bygga ihop hennes nya soffa. Camilla mamma var även där, hon är för övrigt precis lika mysig och knäpp som Camilla, vilket enbart gjorde min kväll bättre. 
 
Vi började med att starta en en film, innan vi hade fått hem soffan som skulel dyka upp runt 19.00 tiden. När den väl kom så började byggandet och läsandet av ikea beskrivningar. 1 timma och 30 minuter senare så hade vi en soffa. 
 
Så vi gick då ut och köpte pizza och kollade klart på filmen. 
 
 
 
 
skor dinsko / byxor H&M / top har jag gjort (ny) / skärp second hand / 
 
mys morgon med Stina
 
Nu fixa lunch och fortsätta kolla på Legends med Stina innan jag drar iväg mot jobbet. Har äran att jobba sista passet på kville idag, så tagga var död imorgon. 16.00-22.15 kan ni ialf hitta mig sittandes i kassan på ica vid vågmästare platsen. 
mode, outfit,

Liknande inlägg