Kjol monki old/ topp dressman/ kavaj har jag gjort/ solisar ärvd/ skor dinsko/ halsband (blomma) present/
 

Slapp morgon har man haft idag, med lite smallville tittande och mys fika, med jordgubbar, bullar, mackor och blommor på bordet. Efter det så gick jag ut på alltanen och städade och röjde. Hämtade ett par "mattor" eller vad man ska kallade det och la ut så det inte drar igenom springorna, ställde tillbaka allting fast på lite andra platser och så gick jag ut och letade eftr lite lådor i mitten boden och ställde ut massa ljuslyckor och annat mysigt. Tog lit emer än två timmar och fixa allt men är nöjd.
 
Nu så sitter jag och väntar på maten.
 
 
Här kommer ett gäng bilder från min fredags kväll som för övrigt var jätte bra.
Det var ca 2-3 år sedan vi hade en sån här grill kväll med pappas jobbar kompisar och deras barn. Vi hade den senaste gången och gången innan det. Tror att den hållt på många år men hade ett litet uppe hål fram tills nu, alla kom inte men det kanske var tur det också, bvar redan fult som det var . 
 
 
 
kjol har jag gjort/ skjorta second hand (omgjord av mig) / väska H&M old/ armband present/ halsband har jag gjort/ jacka second hand
 
Så här ser jag ut idag, med blommor om halsen springer jag runt med på ikea idag.
Detta är ett tidsinställt inlägg, så vet inte riktigt vad jag hittar på men, planen för idag var ikea i Kalmar med Erika och hennes föräldrar, sen så verkar det som att vi skulle åka till hennes stora syster och ha det mysigt.

Liknande inlägg