Byxor monki / topp gina tricot / skor dinsko / örhängen mammsa gamla / jacka second hand / 
 
Onsdag och inte vilken onsdag som helst utan valborg. Det ska jag fira genom att jag och några kompisar har hyrt solberga bastu, så vi ska grilla, bada bastu och tunna under stjärnorna eller nått och ha det gött. kankse gå och se på brasan också eller nått.
 
Annars har jag idag haft en helt vanlig sko dag, sen efter skolan så satt Lowe, Elias, Alex, Lina och jag och pratade nere på stan en timma eller nått, sen lämnade jag dem för jag skulle handla lite saker. PÅ bussen hem så satt Lovisa och jag och pratade om alborg och spex foton och lite allt möjlgt. Sen ringde Kusin Erika så pratade vi lite medans jag cyklade hemmåt i regn. 
 
 
Denna lite barnsliga klänning knåpade jag ihop i måndags på en timma eller två. HIttade detta tyget i källaren, och var bara tvungen att göra något av det. Är så barnsligt att det funkar.. tänker jag. Men är i alla fall himla nöjd med denna lilla sak, och med band som bildar ett kors på ryggen är ju aldrig fel. 
skor dinsko / shorts coh skärp ärvda / topp har jag gjrot / jacka second hand / keps lindex /
 
Varmt sommar väde idag med, härligt tycker jag.
Idag hade jag på morgonen nån informations timma om gymnasiearbetet. Känner väl att det inte var till så överdrivet stor hjälp, men ja.
Sen hade jag psykologi och eftersom vi inte hade någon engelska fick jag en hål timma..
Efter att haft samhälle och liet form, satte jag mig ute på trappan, men lite fina människor så som Clara, Elin, Elina och Izza. Moa var även med på ett litet hörn i början. Sen fick jag gå till bussen.
 
Ikväll blir det att plugga på körkortet lite och äta mat och fixa lite annat spännande.

Liknande inlägg