byxdress/playsuit har jag gjort / jacka ärvd / halsduk second hand / skor dinsko/ 
 
Kom hem sent idag med.
Efter skolan förljde jag nämligen med Moa hem lite och åt mat, åt lite godis och pratade och spelade spel, sen tog Moa ävend dessa kort på mig. Efter detta kom mamma och hemtade mig så åkte vi till elgiganten och grand samarkan osv och nu är jag äntligen hemma.
Blir nu lite kvälls fika och tv tittande med fina mor och far.
 
 
Här är boken som jag köpte i onsdags på bok-rean.

skor dinsko / kjol ärvd / top har jag gjort / kavaj/vår jacka har jag gjrot / hatt lindex / örhängen mors / jeans jacka JC / + vit stickad halsduk second hand / 
 
Torsdag och den började med att jag blir väckt på bussen av hon som satt i jämte  mig på bussen. Du ska väl gå av på denna hålplatsen? Jag: jo eller det var egentligen var det den som vi åkte förbi precis men tack så mycket. Så bra är jag och grejen är att jag var vaken två hålplatser från den där jag ska hoppa av, och så säger hon förlåt för att hon inte väckte mig tidigare, var mest glad att hon väckte mig och visste att jag brukade gå av där, alla dagar utom torsdagar.
 
Efter skolan så gick jag och Moa ner på stan och hade pluggade,  vilkeinnebar t grillad macka, delade en choklad-muffins och skrev på uppsatsen. Även fina Moa som tagit bilderna.
 

Liknande inlägg