skor skokanonen / kjol monki / jacka monki / topp beyond retro (ny) / choker gina tricot / rygga second hand /
Vita strumpbyxor + mocka = <3
Känner att det blir himla snyggt till om jag får säga det själv, va ju även bara tvungen att använda toppen jag köpte på beyond retro för 25 kr (wow helgen). Kommer bilder på plaggen snart, klänningen kom ju i alla fall upp förra veckan.
 
Jobbat idag, vilket betyder, städa, makor, lunch och städa på vandrahemmet. Då det var några som hade sovit där i helgen, så fick bli en rejäl städning. På vägen hem stannade jag i duggregnet vid glasbruket och tog några kort. Tänkte det passade bra med en färgglad bakgrund när jag själv inte var så färgglad.
 
klänning har jag gjort (gammal) / hatt gina tricot /
Hittade denna klänningen långt in i garderoben, sydde den i tvåan nån gång. Har inte använt den på jätte länge. Fick bli långt hår idag, tänkte att jag lockade det ju ändå igår, så nu måste det  ju komma till användning. Kan tycka det är kul att ha så här långt hår någon gång ibland men skulle nog mest få panik på allt hår om jag hade det varje dag om jag ska vara ärlig.
 
Idag har jag bakat lite, då vi skulle ha en som kom och kollade på mammas ateljé, han har dock inte dykt upp än. Men då är mina kladdkakemuffins eller vad jag nu ska kalla det klara. Ska även idag ha en Skype-dejt med pinglan (Annie), alltid något att se fram emot!!

Liknande inlägg