Jacka röda korset (ny) / playsuit beyond retro / skor dinsko / skjorta GK:s/Ullared / emil-keps lindex
 
Dagens klädesel blev lite hopplock av gårdagens kläder, tog bort lite och tog på mig min nya jacka som jag köpte i tidags som jag för övrigt älskar, är en militär grön jeans jacka, vem kan inte gilla en sådan? glömde så klart koftan jag plockat fram att ha under jacka så fick bli en skjorta is tället för kofta. 
Annars så tog jag som sagt en tidig buss med Josefine och Miriam, vi gick när alla andra finaisar låg och sov, då de antagligen la sig senare än vid halv tre, tre tiden.
Men gårdagen var hur grym som helst, tacos, massa massa dansande till grymma låtar som jag såklart inte kommer ihåg namnet på, prat och skratt uppe på balkongen och ner i köket, "mat-rummet". Gör jag gärna om detta. 
Nu hade jag tänkt att titta på Sweenwey Todd för första gången i mitt liv, var ju en eller två personer som hade klätt ut sig till personer från denna film, så måste ju bara se den haha
Några bilder från i tisdags då  jag lyckade fånga solen på bild och några mulna, från när jag åkte in lite till vetlanda.
 
Just nu befinner jag mig nånstans mitt ute i skogen med massa härliga människor, som för tillfället sover, mendans jag och två andra tänkte ta 9.30 bussen så man kommer hem runt 12 tiden och inte på kvällen.. 
Kavaj second hand (spetsen på sydd lite snabbtr förhand) / väst pappas / skjorta GK:S/ullared / sjalar mammas / hatt en gammal hög hatt som jag fått låna, men gjor högre och klätt in med tyg / playsuit beyond retro / "band" med trådrullar har jag knåpat ihop / 
 
Så här ser jag ut i kväll som jag nog sagt hur många gånger som helst så ska jagf nu föreställa The Mad Hatter från alice i underlandet, som spelas av Johnny depp. Alla kläder är hemmifrån så har inte köpt något nytt utan bara rotat runti hörn och vrår. 
Jätte kul men svårt var det att fixa sminkningen stod i 30 minuter för att fixa det här, inte det lättaste att försöka bli vit när man har en ljus foundation och vit ögonskugga som man ska försöka täcka ansiktet med haha. Men nöjd är man att man lyckade så bra som man gjorde med sminkningen brukar ju annars bara ha lite täckstift, puder och roche ibland tar jag ju visserligen lite eyeliner och mascara, så är inget proff på att sminka mig direkt. 
 
Har aldrig tänkt på att han har så många detaljer och lager på lager, så känner med typ 4 lager på mig kommer jag ju i alla fall inte frysa. 

Liknande inlägg