Kjol new yorker (ny, rea plagg) / top monki / skor till : mammas gamla sandaler /
 
Torsdag och jag har haft på mig skräp kläder på morgonen då jag fixade det sist på balkongen, sen hoppade jag in i duschen och tog sedan på mig en av mina gosigaste tröjor lagom till fikat. Efter fikat tänkte jag attd et var väl på tiden att man klädde på sig riktiga kläder. Blev detta linne och byxor då det regnade. 
 
Hjälpte mamma på altanen en stund, satte mig i sängen och kollade lite på datorn, solen började skina så bytte om till denna kjolen, som jag köpte när jag var i stan med Erika. 
Nu har man ätit middag och en av mina cupcakes som jag gjorde igår.
 
Färgade håret i går kväll som ni antagligen ser, skulle bli mörkbrunt... håller ju inte med riktigt om detta. Då mitt hår är svart nu, men bleks väl lite i solen, hoppas jag i alla fall.
Det började med att bror min skjutsade ner Martina, Peter, Elisabeth, Simon och mig till hårdasjö i Landbro. Där väntade vi i ca 10 min på de andra, de kom och så beslöt de sig för att vi inte ville vara där utan hos Björklund, så vi förflyttade oss dit.
Fina Martina och Peter i bakgrunden
Simon
Efter ett tag förflyttade jag, Martina och Elisabeth oss till framsidan och lämnade grabbarna på baksidan
Fina Elisabeth
Peter
Simon, Oliver och i Olivers knä sitter Erik 
Alexander, Erik och Olvier 
Jag och snygga Elisabeth
 
Inte super bra bilder, men orkade inte riktigt ta en massa kort.jag brukar ju komma hem med 80-150 bilder från en kväll, då jag alltid tar två elelr tre bilder om jag tar på mer än en person då altid någon blundar osv. Kände mest för att bara umgås denna gång, så fick bli andra som tog bilder.  Öller tog en del kort, Elisabeth och Alexander tog ett eller två. 
 
kjol ärvd / top new yorker (ny) / skor Dr martens / halsband mammas / örhängen mammas gamla /
 
Vaknade idag vid åtta tiden av att far min var utanför mitt rum i trädgården och sågade och fixade vårt staket. Med hjälp av motorsåg och hammare. Väckte mig en aning. Somnade om efter att ha stängt balkongdörren. vaknade sen vid nio igen. Började då kolla klart på filmen jag började på i gårkväll men lyckades somna till. Himla bra film tycker jag att det var, How I live now hetter den om jag mins rätt. 
 
Vid tio tiden tog jag på mig något som låg på golvet och gick ner till Erika, som skulle snagga till mitt hår lite, försvann hela 2 cm. Efter att ätit lite frukost i sängen gick jag ut och målade en grej till pappa, plockade fram lite fika på bänken så satte pappa och jag mig ute på altanen och fikade.
 
bytte kläder efter att ha haft skräpkläder när jag målat, till detta, som jag även hade på mig i måndags kväll, när jag var på lite fest med fina kompisar. Nu sitter jag i sängen efter att ha bakat cupcakes, tänkte kolla på lite film i  detta regn väder.

Liknande inlägg