jacka second hand / skjorta och shorts ärvda / hatt lindex / stövlar dinsko (nya)
 
Fick bli att ta på sig sina nya vinter skor, så gosiga är de.
Hittade även denna läder/skinnjackan i garderoben hade helt glömt bort den. Köpte den förra året för kankse 100-125 kr på röda korset i växjö, så lätt värt pengarna och så kan man har massa koftor under den när det blir riktigt kalt och det gillas, känner att jag nog har aldeles för många jackor, men så blir det när man syr egna och köper second hand så blir det några extra bara för det är så billigt.
 
Har idag varit på Julfest från 11.00-15.25, vi var hela 46 scouter plus 10-15 vuxna som hjälpte till med all mat och alla olika stationer med lekar, pussel och julbak. GIck jätte bar och alltid lika kul, efter allt pussel och bakning så blev det god julmat följ efter lucia övning och sist blev det lite julklapps byte och besök av tomten.
 
jacka har jag gjort / "kavaj" second hand (omgjord) / top har jag gjort / byxor ärvda / skro dinsko /
 

Fredag och fina Moa har även idag tagit bilderna på mig och som valigt tar hon jätte många bilder så man får det jätte svårt att välja ut 5-7 bilder. Men kul att hon tar så många bra och att hon vill ta dem med för den delen .
Sov på bussen hem i mörkret så man blev helt varm och slö så när man sedan skulle hå av bussen för att vänta på nästa buss i norrhult kännde det jätte kallt bara för man luggit och halv sovit i en mörk och varm buss.
Sen fick det bli att cykla hem i mörkr och snö fall, så såg nästan inte vart jag cyklade men hem kom jag ju i alla fall. 
nu blird et lite anger management och fika
 

Liknande inlägg