stövlar second hand / skjorta monki (julklapp) / klänning second hand / kappa ellos / koftor under jackan H&M och cubus / hatt lindex / halsduk indiska/
 
Idag efter svenskan tog jag bussen hem för jag mådde inte direkt bra, huvudverk, snuvig och ont i nacken som bara den. KOm mest till skolan för vi hade en viktigt skriv uppgift på svenskan som vi skulle skriva idag och på måndag. 
När jag sedan vandrade hem från bussen gick jag korsoch tvärs över vägen för att fota alla vakra frostiga blommor och träd. Som ni antagligen får se nästa vecka eller nått. Blev även upp plockad på vägen av faster Eva som var på väg hem så slapp gå hela vägen hem.
 
Eftermiddagen har jag sen spenderat med att kolla på prodject runway so 12.
Här kommer ett par bilder från min födelsedags kväll, som bestod av våfflor med familjen.
Även två bilder på den ballaste smyckeshängare som jag fick av ett par väldigt fina vänner.
 
 
jacka JC / halsduk indiska / emilkeps lindex / skjorta ullared / kimono H&M gammal / kofta cubus / skor skokanonen / leggins/byxor bikbok / 
 
Torsdag och har haft strumpbyxor under mina byxor/leggins, har även haft en till stickad kofta under jackan när jag har varit utom hus, minus grader och blåser kallt som bara den.
(Tod dessa bilder lite snabbt på en håla efter fösta lektionen, då vi har en trappa på skolans utsida så är ett perfekt ställe att ställa kameran på när man inte har någon som tar dem åt mig.)
 
Har idag kommit på att jag älskar min emilkeps, skulle kunna gå i hatt eller denna keps varje dag. 
Nu ska jag nog snart ta och äta middag, sen ska jag nog plugga lite och sen göra ingenting, vila, kolla på film.

Liknande inlägg