Jakcka gina tricot/ mössa pappas (som jag fick idag (Y)/ halsband made by me/ polo tröja/linne monki old/ byxor ärvda som jag gjort batik på/ läppstift ?
 
Han fixa lite bilder under skoldagen idag, gött att slippa ta bilder inne måste jag säga. Pluss att det snöade när jag tog dem, det är därför jag har vita prickar på jackan ibland. Så mysigt med snö måste jag säga. Och hemma har jag haft snö i två dagar redan. Gött nu känns det som vinter.
 
Har även haft matte prov idag, hoppas att det gick bra. Men tack vare det så fick man ta en senare buss hem men det är väl inte hela värden. Fick ju skjuts på morgonen så slapp cyckla så var bara bra att jag missade den bussen för då blev jag hämtad av mamma. Annars hade jag fått gå hem i mörkret.
 
Nu sitter jag vid tv:n och myser.
 


Här är lite bilder från i höstasr.
 På söndag kommer kanske instagram bilder från denna veckan får se hur jag gör.
Men gon morgon på er i alla fall. Nu är det fredag i dag så blir det matte prov för min del är sååå närvös inför i eftermiddag. Känner att jag inte kan nånting.

Kjol, jacka gina tricot/ flis tröja made by me/ skor dinsko old/ halsduck second hand/ mössa , vantar lånade/ halsband långt lånat/ halsband kort present
 

Nu så sitter jag på bussen och halvsover, men tänkte att jag skulle fixa detta inlägg innan man kommer hem så man har det gjort. Idag har man inte gjort så mkt, har varit lite trött hela dagen. bara för att man somnade 24 igår typ, för at man är trög nog att börja se alla avsnitt av portkod 1321 även att det bara är tio avsnitt så tar det ett tag. men bra är dom i alla fall. rekomenderar er att se dem på svtplay.
 
Nu så väntar det att cyckla hem i snön, om den inte smält bort nu.
 

Liknande inlägg