skor dinsko / jeans H&M / topp har jag gjrot / jacka monki / skärp ärvt / 
 
har idag haft VFU, så sjag har idag arit på Nordhemsskolan, gick upp 6.30 vilket var sjukt tidigt när man är van vid att gå upp 8.00-9.00 tiden. Men gick det med. Gick sen runt på stan och bokade tid hos en ptiker, så jag sen antagligen blir vidare skickad åt rätt håll för att kolla min prisma, behöver nya glas. Kan ju vara bra att se pp som föreläsaren visar eller att kunna läsa ordentligt i böckerna är ju en bra grej också.
 
Nu ska jag i mitt glittriga linne gå och möta upp Hanna vid Haga kyrkan så ska vi gemensamt ta oss till studenternas hus. Aspevecka - så lekar ich lära känna andra fina aspar och sexmästerier, 
 
 
 
 
de första bilderna jag tog för kvällen (dagen) var dessa: Peter och Petter som då är Prins och Prinsessa. Så jäkla fina! (övrig fakta är att Petter rockade denna utklännad till fullo och han hindrades inte från att flörta gärnet, klänningen gav hångelresultat) 
de fyra som vi firde
 
Ebba, Petter och Peter - så kul att få dansa med dessa en kväll - ett gäng fina smålänningar
 
 
kära bror min - som efter en stund slängde av sig peruken mitt i dansandet
Ninja, Indian och Mimmi pigg
 
Nora (fett cool människa) och Ebba <3
 
J Hendrix och en Enhörning - Jag och en av de bästa människorna jag vet aka Ebba 
 
Inte så mycket fotade denna kväll, där av var dessa bilder de jag tog + 8 till som var jätte suddiga, eller att ca alla på bilden blundade... Men en massa massa dansand, prat med en jäkla massa nya människor var vad kvällen bjöd på. Kände Ebba, Petter och Peter så inte så konstigt att de var en massa ny amänniskor. Men det är ju aldrig fel att lära känna lite nytt folk. Sjukt kul var det ialf!!
 
 
 
 
skor dinsko / byxor monki / topp Zara / kavaj ärvd / hatt gina tricot / 
 
Haft första ämnets dag idag, så har umgåtts med en massa blivande slöjdlärare hela dagen. Kom hem ca 16.00 bytte om till lite fräschare. 
 
Nu ska jag iväg och umgså med lite fint folk va planen. 
 

Liknande inlägg