Skor dinsko / jeans H&M / t-shirt monki (gammal) / kappa loppis /
 
9.40-17.40 så var jag i skolan
 
Så ja det är ju det jag har hunnit med än så länge. Mitt rum ser helt tomt och kaosigt ut på samma gång. Har 4 papperskassar fyllda med prylar, min röda resväska är fylld med Lp-skivor och skolböcker, har en stor blå Ikea kasse och en resväska fylld med kläder.. + att jag har en spegel jag ska få med och kuddar. Får tänka Tetris när jag ska få in alla saker i Leons bil i morgon känns det som just nu... Vi får se.
 
Nu ska jag duscha, laga mat, tänker wook och nudlar så jag gör av med en massa mat och får matlådor som kan ligga i skolan sen. Så slipper jag packa ner jätte mycket mat i nån kasse.
 
 
 
 
¨Kårkällar´n 25/1
 
Med en massa fina LoL6:or, precis som alltid.
Prat, skratt, öl, cider, vatten, nachos, är väl 6 väl valda ord för kvällen.
skor monki / byxor har jag gjort / polo ärvd / klänning monki / kappa loppis /
 
skola 9.00-16.30
17.00-19.20 LoL6 möte
20.00 kom hem
 
I skolan på lunchen så hade jag ju för övrigt ett par as fina slöjdare som hade bakat kladdkaka och köpt ljus och grejjer, så fick höra sång idag med. Lina hade bakat och Amanda köpt ljus, såååå sjukt god kladdkaka för övrigt. Detta ligger nu som nr 2 på min lista över bästa presenterna i år, nr 1 är facetime med LoL6 natten till söndag. Går kvällen var med sjukt mysig, sushi och bio med Camilla, Hanna, Stina och Leon.

Liknande inlägg