Jacka ärvd / skor dinsko/ byxdress har jag gjort (ny) / emilkeps lindex
 
 
Nu så har man fått lite mat i maggen sin, pasta och nån sås med räckor i eller nått. 
Annars har jag idag sprungit omkring i min egen gjorda playsuit/byxdress som jag gjorde i går kväll, ska fixa några bättre bilder på den, när den hänger på en galge, och nån riktig närbild så man verkligen ser de små söta blommorna.
Har dansat lite idag igen på morgonen, haft svenska då vi såh någon underlig film och sist desgn där jag har sytt mig en vinter jacka, var bara en söm i slutet av armen som saknades så viveka sa att jag kunde sy den hemma. Ska fixa bilder på den med, men till helgen eller nått sånt, när jag får tid.
Klänning och jacka ärvda / skor dinsko
 
Idag har jag en sådan dag då även att jag har en av min afavorit klänningar som jag för övrigt har ärvt från min lilla farmor (som bor i huset igemte mig, det orangea tegelhuset i bakgrunden ) så känner jag mig inte fin idag, men på bilderna känner jag mig jätte fin. TYcker det är så konstigt när det blir så, även när man känner sig jätte fin så blir bilderna inget bra alls.
 
Annars idag har vi haft lite fika med farfar och farmor min inte så tokigt inte tycker jag. Sen har jag vandrat omkring lite och ört korna råma på åkrarna bakom huset, även där vid jag tog bilderna ca 30 m från vår trädgård. Sen har man väl inte hunniy med så mkt mer än varit ute med rizzie och plockat lite disk.

Liknande inlägg