skor vagabond / kappa har jag gjort / sjal mammas / hatt gina tricot / t-shirt, hängsle byxor, örhängen monki /

Morsdag och som jag skrev innan spenderades den hos mormor och Ernst, Gunnel, Jonas, Timme och Effa. Det var att fixa lite i trädgården, eller ja Petter, pappa, Jonas och Gunnel gjorde det och jag gick runt och fotade, mamma fixade lite inne. VI åt mat och efteråt tårta och bullar, som jag då stod över. Då jag har fått för mig att jag bara ska äta godis, bullar och sådant 2 dagar i veckan. Hade redan ätit det 2 gånger denna veckan så. Men Timme, Effa jag och Petter satt och spelade spel i köket så var inte så himla jobbigt att stå över det. Kom hem 19.30 på ett ungefär och sitter nu i köket och väntar på att duschen ska bli ledig.

 
Grattis finaste mamma på morsdag!
 
Jag kommer fira morsdag ute hos mormor i regnet (som det ser ut just nu) med familjen min, mormor och Ernst och så klart familjen Biörck (kusinerna på mammas sida). Mamma har redan fått blommor av Petter, ett paket av mig och en fancy pants solstol av pappa, som jag tror mamma har kollat lite på. 
 
Så halva familjen är redan där och hjälper mormor och Ernst med gräsklipparen och mamma och jag ska åka nu runt 11.00 tiden. 
 
Tog med pappa på ett hörn med, de firade ju ändå bröllopsdag igår, så när vi var på väg hem från Vetlandadagen sprang han in i en blomsterbutik och köpte en jätte fin bukett till mamma. 
Skor skokanonen / byxor H&M /t-shirt hard rock café / hatt mammas  / sjal mammas / jacka second hand / skärp ärvt /

Kom hem ca 06.30 idag på morgonen, så min fredag blev ju att vara vaken 24 h i sträck då jag sen efter att ätit en skål m flingor gick och la mig. Då var klockan kanske 06.45, vilket var tiden jag gick upp på i fredags. Sov sen till elva då Petter kommer in och säger att vi ska åka elva vill du med, jag säger nej. somnar om i kanske 10 min och då kommer mamma och frågar det samma, jag säger nej. Sen 10 min senare så hör man att någon väljer att börja klippa gräset utanför mitt fönster så då masar jag mig upp och tar jeansen som ligger på golvet och första bästa t-shirten jag kan hitta på ett ungefär. Det är så mycket jag har orkat bry mig om hur jag ser ut idag. Ville ju dock varar lite respektabel när vi skulle in till Vetlanda på Vetlanda dagen idag. Regnade, där av snodde jag mammas jeans hatt och sen fick det bara bli en jacka och sjal som hängde framme. När vi kom hem så blev det lite tidig morsdag fika med farmor och farfar. 

Gick direkt därefter ut i regnet i 2-3 min och tog några snabba kort och jag känner bara att jag just nu behöver sova. Men ska ju tydligen hjälpa mamma lite med lakan eller nått, kommer somna tidigt i kväll. 

Men kvällen igår var ju bra, så man får väl ta detta. Blir dock inte gjort något av det jag hade tänkt idag. Men sådant är livet. 

Liknande inlägg