Kjol monki gamal / kavaj second hand / polo H&M / skärp ärvt / .....
 
Sista dagen på året, hur fort går inte ett på en skala, var ju nyss min 17:de födelsedag, nationella, kalas med släckten, studenter, min skolavslutning, sommar lov, familje semester,  termin start, prov, fika på askis utomhus, prov och plugg, julklapss handling, julafton och nu sitter man här efter ett år med förmestadelsroliga stunder, underbara stunder, som sommar danser. Ett bra år, då hoppas vi att min 18:de år blir lika bra.
 
Så här ser jag ut idag, kollade ju igenom gamla bilder igår som ni kankse såg i inköägget nedan, och då hittade jag även mitt Night`n day "konsept"/bild, så tänkte har ju aldrig faktiskt haft på mig dem ihop så då kör vi på det. Himla fint tycker jag och skönt med lager så man bara kan ta av eller på dig mer eller mindre.
 
Här kommer en liten kort blick av vad jag har haft på mig under året, januari och februari var väldigt roligt atts e då jag hade långt hår och bilderna var förvånansvärt bra tycker jag, när jag kommer till mars, april och lite inpå juni var det jätte många bilder som jag minns jag tyckte om då men nu som jag inte gillade alls nu, och mitt hår var för långt inte fint haha, sen har det varit skapligt bar bilder hela tiden rästen av året tycker jag nu i alla fall. 
 
4 från varje månad ger jag er i alla fall och lite har man ju förändrats om man säger så.

Liknande inlägg