skor monki / kjol och top har jag gjort / choker gina tricot / jacka second hand / halsband indiska / 
 
I kväll blir det inflyttnings fest hos Louise. Sydde ihop denna mörkgrå glitterkjolen på förmiddagen lite fort när jag ändå väntade på att håret skulle torka. Annars har jag inte gjort så jätte mycket idag, ska äta middag nu för mig själv då petter inte kommit hem ännu. Sen måste jag läsa igenom ett häfte, som ja såklart väntat med hela dagen.
Födelsedags fika nr 1, med några av de bästa Edvin och Sabina. Lite efter tolv gick vi mot skåres och satt där nån timma och åt en massa fika och pratade en hel del, tog en massa kort, edvin lånade kameran och jag vet inte hur många kort han tog på mig och Sabina, en del bra en del som är på kankse halva ansiktet. 
skor monki / byxor monki / top second hand / halsband och choker gina tricot / kappa ärvd / halsduk indiska / 
 
Ny duschad och ombytt för ikväll, efter att ha fått halv garderoben på golvet typ. Sydde en kjol som jag skulle haft, men hann inte klart med toppen till och linnet jag ville ha annars var ut lånat till Stefanie. Tänkte då haft en toppen med ångrade mig ... Annars så ska jag åka in till Växjö för att gå på de luxe med några klasskompisar. men slutade lite innan ett idag, är halv tema dag för nästan alla, så koskosen blev inställd. Så jag kunde ta ett bussen hem, gick sedan hem på bara 17 min. I snövädret. 
 
Inna jag åker blir det väl att äta lite middag oh så ska jag göra lite bild teori har jag tänkt men blir bara att jag gör massa annat. 
 

Liknande inlägg