klänning och "kofta" made by me/ halsband kolmården/ sandaler mammas/ solisar H&M/ örhängen glitter
 
Underbart är det med denna värmen och sommar känslan som hänger i luften.
 
Har precis käkat lite mat och försöker tänka bort att man ska skriva klart sin historia idag, men men. Annars har man haft bild sistagången för detta läsåret med den lärraren. Estetiskkomunikation har man även haft, eftre det blev det mat, som jag tog sälskap med fina Kajsalina. No och sist men inte minst engelska. Vår engelska lärare var så rolig att hon gav oss en ny uppgift som man ska hinna skriva på två lektioner, vi har tisdag också, sen ska man ha hunnit skriva 1-2 sidor om en delstat i USA. Tack för den du!
 
I morgon blir det lite marknad bland annat.
Här kommer några bilder på klänningen som jag sydde till mig själv i onsdags, är i enklaste laget, genomskinlig, grön i tyget och de band som jag flätat (upptill och kanten ner till) Nöjd är jag i alla fall, sen få rman väl ha cykel byxor under eller nått. Får se vad jag kan hitta på.
shorts och blom-band har jag gjort / kavaj ellos / halsband, ringar och armband blandat / top H&M (den jag hade på liseberg) / sandaler mammas/ rygga naturkompaniet / skärp ?
 
Underbart väder är det idag och så har man gjort sitt absolut sista nationella test idag, matte muntliga vart det, gick nog helt ock tror jag faktiskt, men det kommer jag väl att märka, sen har man även skrivit sitt prov i historia dock bara två av tre frågor då man kunde göra fråga ett hemma och skicka in senast på söndag. Så tänkte ta att skriva den idag om jag orkar.
Träffade även fina fina Tabita inne på H&M idag, kul att räffa henne har inte sett henne sedan kulturnatten (typ janurai/februari) och då pratades vi bara vid några minuter, så var ett bra tag sedan.
 
Nu sitter jag och slappar lite, tycker jag förkänar det. Snart blir det lite mat också.

Liknande inlägg