skor vagbond / strumpor monki (nya) / jacka och byxor har jag gjort / skjorta monki (present, gammal) /
Fredag och jag börjar inte förräns 13.30 idag, tänkte då an jag sova ut och råkade sova tills klockan var 11.30... inte rikigt vad jag hade tänkte men men. Så gick upp och ja tog kläderna jag hade igår på jobbet, då det bara är där jag kommer vara hela dagen, nu när jag sov så länge. Åt frukost och gick ut och fotade lite snabbt.
 
Just nu sitter jag i öket och luktar på en nybakad Pettson och Findus kaka som mamma har bakat, då min moster Gunnel fyller år idag. Hon var för övrigt här igår med, hon och Jonas. De hade varit iväg med mamma och papap och kom hem hit igår runt 21.30 tiden.
 
Min första tekanna, sjukt stolt och den blev som jag ville. Enkel i siluett och sen med lite färg på, skulle kunna ändra lite på mönstret, det som är sist mot mitten (baksidan). Men annars himla nöjd.
Jag valde glas och kermik som tillvalskurs eller ivä och då hade vi som avslutnings projekt att göra varsin tekanna och min blev då såhär.
 
skor vagabond / strumpor monki (nya) / kjol ärvd / skjorta lånad (Petters) / hatt gina tricot /
Jobbat till 15.00 idag, skulle slutat nån timma tidigare men, var mycket varor idag och så jobbade de andra två heldag och ska ha 1 timmas lunch runt 13.00 tiden, så jag stannade nån timma till. Handlade lite mat till mig och bror min, ska laga stekt lax, paris och ris, köpte även jordgubbar och chokladpudding, man får ju lyxa till det lite när man levde på nudlar igår.
 
 
 

Liknande inlägg