skor monki / klänning beyond retro (omsydd) / halsband Caroline Hjerpe (present) /
 
(köpte denna klänning i somras, men hela tiden känt att den varit för lång, då den gick ner till marken. Så när jag var hemma förra gången kapade jag den, så nu ska den för hoppningsvis bli använd lite mer)
 
Hade för övrigt en sjukt produktiv morgon, gick upp 8.30 och var klar med frukost och allt vid 9.10, så jag passade på att fota och redigera bilder innan jag 9.40 gick till spårvagnshållplatsen. Sen har jag haft föreläsning, umgåtts med fint folk och haft seminarie. Så nu ska jag äta lite igen, plugga, kolla på Buffy och ikväll drar jag till Kårkällar´n som vanligt för att umgås med en massa fina studenter (mestadels lärarstudenter).
 
 
Ja som ni vet fotar jag ca allt, inte riktigt allt, men ja det mesta. Tog till och med den senaste månaden lite foton med mobilen, händer fett sällan då jag alltid har kameran till hands (95 % ialf). Så här kommer ett gäng fyrkantiga och suddiga bilder
 
 
21 oktober - satt jag och ritade på mitt rum 
 
 
tog jag en tur till Ikea och handlade bland annat blommor och kollade på fina skåp, även denna kväll mamma ringde och sa att min (typ) morfar, Ernst hade dött
5 November - firade vi mamma då hon 2 dagar senare skulle fylla år. Umgås m familjen och en dela a släkten var även en bra grej att slippa tänka på saker som ja kändes sämst, stressen över alla inlämningar och Ernst
10 November - nya brillor
ät även denna dag vegetarisk sushi som Hanna hade fixat
10 November lol6 sittning och vi fick våra invalsnamn - Bertil, Retro och Hitman 16 november och tentan var klar, jag hade klätt på mig en av mina färggladaste klänningar och skulle bege mig ut i blåsten för att åka in till stan och kolla in Beyond retro. Håret hade åkt upp, i lurarna lyssnade jag på allt från Ulrik Munter (de nya svenska låtarna) till the beatles och jag kände att jag förtjänade något fint efter 4 veckors helvete.
1 november tog jag med Rizzie på promenad till lärkskogen
jag gjorde "lyx" mellanmål, chiapudding och smoothie
åkte in til stan och pratade med Moa och mötte på bion upp bror min för att vi tre skulle se en av de bästa filmer någonsin - Fantastic beasts and where to find them 
21 november gjorde jag as nice lunch, som räckte hela denna veckan. Coucous sallad med färska stekta champinjoner, mozzarella, äpple, paprika och ärtor - så gott!!!
kollade på Historie ätarna20 november - 70 m till mitt rum och 70 m till spårvagnshållplatsen
var även denna dag vi färgade ovvarna och jag tog spegel selfies (i hissen), något som jäkligt sällan händer vill jag lova22 November Hanna häng - såg på luftslottet som sprängdes del ett på netflix 
handlade även lp skivor denna dagen
 
23 november fotade jag de medtagna lamporna från Småland, mormors gamla 70-tals lampor som ny pryder mitt rum.
23 november, slutade jag 12.00, åkte hem och gjorde en as nice kantarell soppa (recept kommer)
26 november storhandlade efter att ha umgåtts med André i några timmar, ´köpte till och med nybakat bröd (händer aldrig, men kände varför inte)
27 november - avslutar med en bild på min frukost (kan ha ätit typ 3 mackor sen med) och nya bricka från Lagerhaus, jag och Stina införskaffade oss varsin i torsdags.
 
skor dinsko / kjol monki / strumpor monki / skärp ärvt / blus H&M / linne H&M /
 
Sett ut lite såhär idag + min fluffiga egensydda jacka när jag varit ute i kylan. Träffade min basgrupp på peddan (pedagogen) 10.00-12.00 på ett ungefär. Har för övrigt hamnat i en jätte bra basgrupp så väldigt synd att denna kursen bara är 2 v, men de är ju alla slöjdare och ja kommer man bra överens slutar man ju inte prata bara för att kursen tar slut.
 
Efter mötet med basgruppen så gick jag till Emmaus för att kolla efter nått typ nattduksbord, eller ja mer nått sidbord som ska fylla funktionen nattduksbord och lite annat. Hittade ett som jag tänkte det skulle passa, så ser jag sen en liten lapp där det står såld på...men jakten fortsätter.
 
Har nu ätit lunch och beställt kurslitteratur, 3 böcker + frakt 900kr. Tänkte även nu läsa lite inför tentan på fredag, då jag bokstavligt talat läst 2 sidor på hela förra veckan 8 då jag hela tiden kunnat använda mig av föreläsningarna). Så att e ja, måste nog läsa lite ialf.

Liknande inlägg