skor dinsko / byxor H&M / skärp ärvt / baddräkt H&M (gammal) / kavaj Monki (rean) / örhängen H&M / 
 
10.25 åkte mamma, Petter och jag mot Växjö med ett litet mellan stop 2 km hemmifrån (lindshammar) så jag kunde ta lite outfitbilder. 
Sen har jag köpt en ny mobil efter lite om och men. 
Jag lunchade med mamma, Petter, Moa och Alexander, vi åt pizza på pizza hut, så fett god lunch. Elias hann även förbi en liten stund. 
 
Nu sitter jag hemma hos Moa och ikväll blir det förfest hos bror min och sedan utgång. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 Mars
 
Väl framme i Örebro så lämnade alla sina grejjer i vårat klassrum där vi skulle sova, madrasserna låg överallt, så man fick se sig om så att man inte klev på någon eller någons saker. Men ut lyckades vi komma och i år så hann vi även i tid till Vinbrännbollen,  oklart om vi vann eller inte, men kul hade som spelade ialf. Snö var det i ca hela Örbro för övrigt vilket gjorde det hela lite mer spännande. 
 
 
 
skor mammas / strumpor monki / jeans ärvda (omgjorda) / skärp ärvd / t-shirt ärvd / kavaj beyond retro / kappa ärvd / örhängen H&M / sjal emmaus / 
 
Det som har hänt idag är att vi ätit lite påskmat och efterrätt inne hos farmor och farfar, så vi gick hela typ 20 meter till huset brevid. Det är skönt att bara vara hemma och komma bort lite känner jag. Den här helgen är fett behövlig
 
Ikväll så kanske det bara blir lite fimhäng med Brorsan, Peter, Simon, Emil mfl (min bror sa inte alla, men folk jag kände haha) så blir en fett bra och lugn fredag. 
mode, outfit,

Liknande inlägg