skjorta second hand / shorts ärvda (omgjorda) / örhängen mammas gammla / 
 
Idag så klev jag upp nio tio och Emil (som jag  sov över hos och nästan hälften av hans gäster gjorde) hade gjort frukost så när man kom ner så var det bara att bre sina mackor och hälla upp yoghurten i skålen och sätta sig att äta. 
 
Sen när jag kom hem så bytte jag om och hjälpte Petter ta bort alla saker från altanen och det är inte lite saker det. Medans Petter skurade och sköljde av golvet och taket osv på altanen tvättade jag alla fönster på altanen. Efter en stund kom lilla Karl och hjälpte till också, var även på lite fika ute i gräset. 
fyra tiden bjöd farmor på sockerkaka och rabarberpaj med glass ute på deras altan. Det tackade man ju inte nej till. 
 
Nu måste jag skriva det sista på svenskan och i morgon blir det att öva inför det muntliga på måndag.
byxdress/playsuit har jag gjort / skor dinsko / jacka second hand / örhängen mammas gammla /
 
Har idag bara fikat, kollat lite på film, suttit i sängen och pluggat. Men nu så är man ny duschad och ombytt för min kusins 30 års fest.
Tog typ 30 min att välja kläder minst, valde nått, sen så ändrade jag mig och hittade inget i garderoben, så gick ner och såg denna underbara byxdress (osm var aldeles för länge sedan jag hade på mig), liggandes aldeles nytvättat och fin så på med strykjärnet och nu så står man här redå att åka.
 
God eftermiddag!
 
Grillningen i går kväll var super bra, även att alla inte kom så var det himla kul. Efter 40 minuters argumentation om var vi skulle vara så började vi sedan grilla och äta. Prata och skratta, några sprang och spelade fotoboll, Emilia och jag satt på en filt och myste. En allmänt mysig kväll med grillning på lindshammar fotbollsplan. 
(bilderna är tagna för nån vecka sedan)

Liknande inlägg