skor dinssko / strumpyxor H&M / byxor ellos / stickad weekday / jacka second hand / keps pop boutique / 
 
sovmorgon, mys i soffan medans jag åt frukost. Sen har jag suttit och försökt skriva en upg som ska in på fredag, kan ärligt säga att jag inte kommit så långt....men fick lite tips av Amanda så det släppte lite ialf. 
 
vid 15.30 tiden är planen att jag ska ta en buss och åka till Liseberg, då det är en massa LoL6:or där och hänger, känner just nu att jag vill komma bort från uppgiften en stund med, så passar det utmärkt. 
fashion, glasögon, green, keps, mode, outfit, secondhand, vida byxor,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 Oktober 
 
Förra måndagen så mötte jag upp Melina på stationen vid 15.30 tiden. Vi gick raka vägen till Palmhuset pga vem vill inet kolla in en massa najs växter?!? efter att ha gått runt där i en halvtimma så åkte vi mot botaniksa trädgården och änggrdsbergen innan vi några timmar senare kom hem till mig och lagade mat och bara satt och snackade och lyssnade på musik. En fett bra eftermiddag/kväll helt enkelt. Sa hej då 21.30 tiden. 
 
 
skor dinsko / kjol second hand / skärp ärvt / t-shirt zara / jacka H&M (ny) / 
 
8.20 gick jag upp och tog ca 100 år på mig innan jag valt kläder så lyssnade på musik och hade det allmänt chill. 
 
Har även än så länge tvättat, damsugit nere vid tvättstugan, enbart för att jag råkade välta en blomma, men ändå...även varit ute liiite i solen, ganska kallat idag så tänker passa på att ha nya jackan ikväll när jag drar till LoL6 mötet vid 17.00.
 
Nu ska jag ha mys i soffan med Hanna, äta och kolla på Valentines day.
 
I eftermiddag är planen att se Melina. 
90-tal, dunjacka, fashion, nätstrumpbyxor, orangethår, outfit, ränder, röd, tatueringar,

Liknande inlägg