skor monki / strumpbyxor H&M / byxor har jag gjort / top zara / t-shirt ?? / halsband H&M / kvinnor symbolhalsband Caroline Hjerpe / jacka second hand /
 
9.00.14.00 skola, seminarie/föreläsning och lite grupparbete.
 
Hade tänkt sy, men ateljen var upptagen, försökte jobba i verkstan, men va så sjukt omotiverad att det inte gick, så åkte hemmåt istället. När jag väl är på väg hem ser jag på fb att ateljen har blivit ledig, men då var jag redan på väg hem som sagt så tar det en anna dag. 
 
Har här hemma inte ghort mer än att äta, duscha och ja iofs städat hela övervåningen, så har väl fixat en del, så just nu tar jag en paus efter städandet. 
 
Ikväll ska jag träffa Sölvi igen, oklart vad vi ska hitta på. 
 
Portioner 1
 
Ingredienser: 
 
3-4 dl champinjoner
ca 125 g mozzarella 
färskost med örtsmak
 2 at tortillas
salt 
peppar
örtagård
1 msk persilja (fryst eller färsk finhackad)
 
 
Gör såhär: 
 
1. sätt ugnen på 200 grader
2. stek svampen i 3-4 minuter, krydda den 
3. bre ett lager med färsosten på tortillabröden 
4. skär mozzarellan i småbitar och lägg dem och svampen som en rand i mitten av brödet, rulla ihop och lägg lite mozzarella (eller annan riven/hyvlad ost ovanpå)
5. sätt in i ugnen i 10-15 minuter
 
(innehållet går att variera nått oändligt, passar bra till en rensakylskåpet dag)
 
 
 
skor och strumpor monki / playsuit beyond retro / jacka second hand / 
 
Har gott runt med min ganska så gua regnjacka idag utanpå detta, men ialf. Slutade regna på eftermiddagen så kunde fota lite utan att stå i regnet. 
 
Har fjort klart mina svarvade saker idag, även fixat det sista på vävningen, lunchat med fina kursare och sen hade jag en timma med info om det kommande fördjupningsarbetet. 
 
Efter skolan så åkte jag och handlade lite mat och kvällen kommer bestå av äta och läsa texter inför imorgon. Men just nu vill jag typ ta en power nap pga as trött och då blir det jäkligt jobbigt att läsa texter jag inte finner jätte intressanta. 
 

Liknande inlägg