or dinsko (nya) / skjorta beyond retro / klänning bikbok / jacka second hand / 
 
Såg ut lite såhär igårkväll. 
 
Idag spinger jag runt i uppkabbad ovve, alltså har jag min overall på mig som "den ska vara" istället för med skärp i midjan och överdelen hängades, ar även min student mössa på mig, ska ta med mig kameran som vanligt så hamnar väl på en bild ialf. 
 
Palnen för idag är champanjefrukost, cortegén och fest hos Oddish ikväll. 
 
Klippte mig för örvirgt i torsdags, ja jag klippte mig själv ite på kvälls kvisten, då jag hade duschat och kände, Hanna du måste fan klippa dig nu, dina toppar är fett slitna och du har inte klippt dig sedan första helgen i oktober, så kapade av hela 1,5 cm, så är lite friskare hår ialf. 
 
(tisdinställt inlägg)
 
skor disnko / strumpor gina tricot / blus H&M  / inne Zara / skärp ärvt / jeans Zara / jacka second hand / 
 
Mina nya jeans åkte på idag, 199 kr från Zara. Sååå värt. 
 
Kollat på hus med Hanna, Camilla och Linus idag, kanske hittat något, men vi får grunna lite på det. Gick sen runt på nordstan en sväng med Camilla och Hanna. 
 
Nu är är jag hemma och har inte gjort mycket mer än att äta, är mest trött och ska verkligen ta en välbehövligt power nap. Då jag somande 4.30 igår och gick upp 9.00 och tog bussen 10.15 så ja finns ju en väldigt bra annledning till att jag är sjukt trött. 
 
Ikvälls kulle jag kanske ut, men kommer inte palla vara ute till 5 om man säger så, då det är champanjefrukost, cortegé och en massa anant i morgon, vilket betyder upp tidigt (typ 7....)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra onsdagen 19 april
 
Kårkällar´n efter ett LoL6 möte, nachos, öl, jos, cider, skratt, kortspel, vänner, en Katniss aka Linus som fyllde år som vi så klart sjöng för och bjöd på shot --> för att det är så fina vänner vi är. Vi satt i det mörka rummet så bilderna är kassa men, en bra kväll var det ialf!!

Liknande inlägg