skor vagabond / byxormonki / skjorta second hand / jacka/kavaj ärvd / halsduk lindex / halsband H&M / rygga second hand / 
 
en halvdag på stan med mor min, fika, handla skor till balen och skolan, ett par byxor och kofta från lindex och så hittade man tre plagg second hand. Inte illa heller när man får tre plagg för ca 150 kr , vilket var 50 kr mindre än vad koftan (som ändå var på rea) från lindex kostade. Inna det bar hemåt plockade vi även upp miranda, stannade på ica i korsberga och handlade lite till maten. 
 
Nu väntar jag på maten som alldeles strax är klar, i kväll blir det fest/Häng hos Peter.
 
Kjol monki / t-shirt ärvd / halsband doppresent /
 
Mitt uppe i att städa mitt rum, har burit ut precis allt i hallen utom min säng, nattduksbord och en hylla som hänger på en av väggarna. Allt annat står och tar upp ca hela hallen. Fattar inte hur allting har fått plats i mitt rum. Precis skrudat golvet så tar en paus medans det tårkar på en 15-20 minuter (till att göra ett inlägg lite snabbt). Där av inte jätte roliga kläder idag, mammas gamla tröja och en kjol perfekt till städning när man bara vill ha kläder att kunna röra sig bra i. 
 

Liknande inlägg