sandaler ecco / shorts H&M / skjorta second hand / örhängen monki /  skäpr ärvt /
 
packa
chilla i soffan och kolla på Grease 2 med Stina
Bära Linus säng till bilen
 
och nu ska jag ta bussen mot stan och gå med Lina till sjukhuset ochs en tar jag en buss för att kunna ta ett tåg i värnamo, älskar när de fixar järnvägen så man får åka tidigare och med buss hem...
 
och varmt som bara den idag med, igår hade vi ju 31 + och det skulle bli det samma idag. Så hoppas på att bussen och tåget hem har insett att det kommer vara jätte varmt och satt på kylan på max. 
mode, outfit,
 
 
 
13 Maj 
 
Tog dessa när jag var hemma förra gången.
 
Hade tänkt göra något helt annat, ha genomskinligt tyg över ansiktet och jobba lite med ljus och i att få olika färger via tyget osv, men hittade inget bra tyg hemma för det. Blir ju inte alltid som man tänker sig och då får man hitta på något annat. + att det bara är allmänt kul att fota och testa sig fram sen om det är med perspektivet man tänkt från början eller ej kanske inte alltid gör något. 
 
 
 
 
sandaler ecoo / klänning erikshjälpen / midjeväska shock / örhängen H&M / 
 
11.00 var jag på stan, på 87 kvadrat. Vad jag gjorde där? jag jag färgade och klippte håret, eller ja, bästa Rebecca fixade det ("länkar" till henne på min instagram). 
 
Jag är sååååå otroligt nöjd med mitt hår! Så skönr också att inte behöva klippa av det. Har de senaste åren behövt klippa av det till page varje år..så att spara ut till långt hår har inte gått så bra, men nu så. 
 
Ikväll blir det avslutnings fest/häng med ett av mina jobb, Stundentvikarie. Så jag och Stina (fick en +) ska äta och va på liseberg ikväll. Känns som en helt ok kväll om jag säger så!
mode, outfit,

Liknande inlägg