byxor har jag gjort / skjorta kappahl (ny) / skärp ? / skor dinsko / jacka mammas gamla / tyg påse mammas /
 
Måndag och idag dansade jag bollywood, så sjukt kul. Visst jag kunde inte göra allt, för man blev helt förvirrad ibland, man kunde götra ben rörelsa och armrörelsarna för sig men när man la ihop det blev det helt fel. Men med lite träning går väl det också. Kul och jobbigt var det i alla fall.
 
har suttit i ca 2 timmar på Espresso house och ätit en kaka och skrivit på engelska inlämingen då jag inte han skriva på den i helgen. Men tror att den blir helt ok efter många om och men . Efter att skrivit inlämningen så gick jag iväg för att ha lite teori lektion vid klockan 18.00- 20.00. 
 
Nu så sitter jag hos kusin Stefanie och gör köttbullar..
 
Jeans och T-shirt nya / kimono (ny) GK:s / skor dinsko / jacka second hand / armband present /
 
Tog på mig så många nya kläder i dag som möjligt känns det som. Så var inte fallet, men byxorna och T-shirten är nya från igår kommer inte ihåg vad affären hette dock, sen är kimonon från ullared, GK:s. Himmla nöjd med dessa köp, jeansen ser lite second hand aktiga ut, de kunde dock varit högre i midjan men va fasen kostade typ ingenting så får gå ändå. Alla dessa tre plagg fick jag för lite under 300 kr.
 
Har idag varit i Falkenberg med våra kompisar, familjen Hammar tills klockan var 12 kanske eller nått i den stilen. Jag fick äran att köra hem idag, 1 gången jag körde på motorväg. Inte så tokigt det inte. Vi stannade i Ljungby och åt lite mat,sen åkte vi till grimslöv för att hälsa på kusinerna, dock var bara Timothy hemma men det blev lite fika i alla fall i ca en timma och nu så är man hemma och måste skriva klart engelskan. 

Liknande inlägg