Klänning ärvd (omsydd) / skor disnko / 
 
Okej bilderna är från den 3 Juli, men har på mig exakt samma sak och rakt hår. Måste läsa bok, laga mat, skriva i lite från föreläsningarna som jag missade (inte så mkt men bäst att göra dte nu direkt). Så känner mig lite stressad, har egentligen ganska mycke tid, men jaja. Så varför ta nya bilder när man redan ha jätte bra bilder. 
 
Så nu ska jag laga mat, sen tror jag det blir läsning. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 Augusti 
 
Förra veckan så träftade jag André över en fika och sen gick vi en runda på stan. Så blev ett par timmar som vi umgick och partade. Vilket var på tiden, då vi båda två insåg att det hade gått ett helt år sedan förra gången vi sågs, pga jobb, att han har bott i Göteborg och 3 månader i Berlin, ja båda har väl haft fullt upp. 
 
I vilket fall som helst så var det himla kul!
 
 
 
sandaler ecco / kjol monki (gammal) / body primark / halsband (kvinno-symbol) Caroline Hjerpe / 
 
Andra skoldagen, hade min första "lektion" vid 10.00-11.45. Efter den så gick jag och hämtade två böcker jag beställt. Den ena är på 770 sidor, så sjukt tjock (vill gråta lite) men men. Fick även reda på att jag har en tenta den 8/9 och 14/9 så det går ju sjukt fort fram.
 
Så får se hur mycket jag hinner blogga nu när jag har börjat studera. Morgon inläggen handlar nästan alltid om saker jag gjort med kompisar men om jag ska hinna läsa allt till mina föreläsningar och seminarie grupper så hinner jag antagligen inte umgås så sjukt mkt med folk (återstå att se). En vecka kanske blir nästan 2 inlägg per dag och en annan kanske det bara blir ett per dag, vi får se vad jag hinner med. 
 
Nu ska jag äta lite innan jag börjar vid 15.00 igen.
 

Liknande inlägg