sandaler ecco / klänning beyond retro / hatt gina tricot / 
 
9.10 så satt ejag mig i sängen och började skriva på mitt fördjupningasarbete och har sedan dess gjort  typ enbart det, minus lunch på lite mer än en timma. Har idag fått ihop ca 7000 tecken och ska imorgon försöka skriva klart det och få ihop 10 000-12 000 tecken. Vilket jag ska få ihop genom att återkoppla allt jag skrivit till kurslitteratur. Har redan nu skrivit vid varje stycket vad jag kan återkoppla det till, eller nästan varje stycke, så imorgon gäller det att hitta det i alla böcker...
 
Men nu ska jag sluta plugga för dagen och åka innåt stan för att umgås lite några LoL6:or innan kårkällar´n ikväll. 
 
Ingredienser 1 portion: 
 
chiapudding:
 
3 msk chiafrön
2 dl kokosgrädde
1 tsk vaniljsocker
1/2 banan
 
Smoothie: 
 
1 dl mjölk 
2 dl vanilj yoghurt 
1 bananer
2 msk oboy
 
 
Gör såhär: 
 
1. gör iordningen Chiapuddingen kvällen innan, genom att mosa bananen (noga) och blanda sedan bara ihop de olika ingredienserna och lägg i en buk med lock alt plastfolie.
 
2. samma dag - mixa ihop smoothien i en mixer alt med en stav mixer
 
3. lägg upp i en skål och strö över kokosflinger (funkar även bra med qinoapuffar)
 
 
 
sandaler ecco / kjol myrorna (second hand) / skjorta loppi / jacka lindex / 
 
Annars har jag haft seminarie 9.00-12.00 sen så har jag skrivit lite, ätit såklart men tog en paus nu, då det blev att jag bara satt och stirrade in i det jag skrivit...15.30 så ska jag och några till prata lite kontrakt, så kanske snart flyttar igen, en mini kolltktiv med Hanna, Linus och troligtvis Jessica, i ett hus på Hisingen. 
 

Liknande inlägg