sandaler ecco / kjol monki / skjorta ärvd / choker H&M / emilkeps lindex / jacka beyond retro / 
 
Vaknade upp av det ösregnade så gick till skolan i flätor och jeans, men när jag kom hem efter att få ha hoppat hav spåravagn 5 2 gånger för att sedan hoppa på nästa, bara för att det är student och kaos så att alla spårvagnar blir försenade och vänder...så bytte jag om till kjol och släppte ut håret istället. Vilket var drömmen. 
 
Nu ska jag gå till Ica och köpa ipren, då jag vaknade upp med mens och mensvärk och jag känner att jag håler på att dö typ...så ipren 4 life!
Förra torsdagen kollade jag in 3 fett duktiga killar. 17.00 tiden så sjöng de på Shock nere på stan, då hade de trappat ner 3 låtar och sjöng till bland annat trumpet, det var sååå fint! och lyckades även få en bild med dem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några timmar senare eller ja 22.30 så såg jag dem istället på Sticky fingers med Berra (aka Camilla) som kom direkt från en sittning för att hålla mig sällskap för att hon är en ängel. Denna gång spelade de för övrigt sina låtar med mer ös och rörelse på scen, villket mer känndes somd eras grej!
 och kan vi prata om hur snygga och coola dessa killar är!! <3
 
För alla er som missat så var de även med i mello i år och på Pride i Växjö. 
 
(här är ett gäng av alla bilder jag tog pga mörkt och de rör sig på scen, resulterade i typ 80 bilder där 40 är suddiga)
 
/ kjol loppis (omsydd klänning) / body primark / emilkeps lindex (gammal) / kappa har jag gjort / sandaler ecco / örhängen H&M / 
 
tisdag och en regning sådan. 
 
9.00 gick jag upp, klädde på mig, övade lite på vad jag skulle säga på undervisningsövningen, åt frukost/lunch, tog kort (passade på när det bara dugagde), gick i regnet till bussen utana paraply pga att jag uppenbarlign är trög.  
 
Men klarade ialf av mitt muntliga gick bättre än förra gånge även att jag missade att säga nån mening som hade gjort  saker tydligare men that´s life. 
 
Hemma nu ialf efter att även handlat lite lite mat och köpt ny concealer och rouge...det blir man inte alls fattig av, inte för att jag köper det dyraste märket men ändå. 
 
Ska börja skriva och helst skriva klart reflektionen av undervisningsövningen idag tänker jag så jag har den gjord, men vi får se, sjukt omitiverad på att plugga just nu... 

Liknande inlägg