byxor och topp har jag gjort / halsband indiska / jacka second hand / kimono GK:s Ullared / skärp ärvt / skor vagabond /
 
Tisdag och jag har rosa hår (i lite olika nyanser, då jag var hos frisören igår, min kusin Stefainie) hade för övrigt sovmorgon idag, sov i växjö, hos Stefanie och svenskan var inställd, så blev ännu längre sov morgon. Efter att ätit frukosten i lugn och ro gick jag till ica och köpte gräddfil och två donuts, sen vandrade jag vidare till Broqvist konditori för att hämta upp tårta jag betsällde i går.
 
Med tårta och donuts i händerna så gick jag till norrtull för att förbereda för min valfilm som jag skulle börja spela in idag. Jag tog hjälp av fina Moa A, Helena och David. Imorgon ska jag spela in ljud till filmen. När jag hade spelat in det jag skulle åt vi lite tårta sen gick jag upp och provade ut studentmössan med Lowe och Elias, gick sedan ner till bussen och nu är jag hemma.
 
Fina kusin Louise och mamma
Bror min, jag, farmor och kusin Emil
Fina Louise igen
Miranda och Petter
Pappas tårta
Dags för tårta och blåsa ut ljus och önska sig något
Ännu ett jätte gulligt par, Robin och Louise
Farmor, Emil, farfar och faster eva
och sist födelsedags barnet själv, pappa
 
Massvis med bilder från en bra kväll med en del a av familjen/släkten här i vik.
 
 
 
 
playsuit har jag gjort / väst second hand / jacka second hand 7 skor vagabond / choker som armband från KJ store / 
 
Sitter just nu på espresso house med fina Moa, som är snäll nog att skjutsa mig till frisören till halv fem. så vi har  efter skolan beställt en tårta tills i morgon, kollat runt på stan,Moa tog några kort på mig lite snabbt sen satte vi oss här .
 
Annars har man sytt och haft idrott.
 

Liknande inlägg