skor scorett / byxor beyond retro / skjorta second hand / kavaj second hand / örhängen H&M / 
 
När man vaknar upp med kaosigt hår, så får det bli uppsatt hår. 
 
Kom hem imorse, då det blev att sova borta. Så kom hem vid 8 tiden. Kan ju också ärligt säga att något quiz vann vi vekrligen inte, men vi överlever det. 
 
Idag har jag varit på backplan, bland annat Emmaus, där jag hittade lite julgrejjer, har inga här i gbg så kände nån tomte och sljuslycka kan va najs. HIttade även några glas och en ungsform. Sen gick jag till coop och handlade gardiner, ljusslinga, 2 blommor (såklart julblommor, det behöver bli lite emr julstämning  och bara almänt finare i detta hus. Det som skulle behövas är lätt att målas om...men ja nu kommer inte det att hända, så då får man pynta det fint).
 
Ikväll så blir det LoL6 sittning och bra häng. 
 
 
mode, outfit,
Jag har säkert nämnt någon av dessa innan (borde ha gjort det) men då får det bli en gång till bara. 
 
Jag är ett riktigt stort fan av filmer som är verklighetsbaserade på en händelse, eller en person. Då man får lite historia men ändå blir underhållen + att för mig blir det så mycket mer intressant att se en film som jag vet har en hel del sanning till sig. Det är en spelfilm och inte dokumntär så allt som händer är såklart inte sant, det måste såklart bli en bra film utav det också. 
 
Dessa 6 är ialf några av mina absoluta favorit filmer, en av dessa annledningar är ju verkligen att de tar upp så sjukt stora och viktiga händelser eller personer i historian och de gör det på ett så bra sätt. Så ni borde bverkligen kolla in dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
film, filmtips, tips,
 
 
 
skor zalando (nya) / kjol zara / kavaj second hand (omgjord) / sjal myrorna / kavaj/jacka ärvd / örhängen monki / 
 
Detta med regn...elle rännu bättre en knökafull spårvagn, med halvblöta människor som alla är trött och bara försöker komma fram, medans man egentligen vill vara kvar i sängen. Denna morgonen så hade pårvagn 13 bara en vagn istället för 2, då de inte har 2 alla dagar, oklart vad som avgör det, men det hade verkligen varitbra med 2 imorse. Men jag överlevde och kom ut ur vagnen. 
 
Regnat heeeeel adagen och gör det fortfarande, så fick bli orfivilligt uppsatt hår idag, då det även blåste, kände dålig kompbo när jag har mitt hår. Eller kanske alla med långt hår. 
 
Sitter nu hemma under filtar och myser i soffan. 
 
Men 17.00 ska jag på quiz med en kompis. 
mode, outfit,

Liknande inlägg