Jeans ärvda / skärp ärvt / jacka second hand / stickad polo gina tricot / skor Dr Martens / 
 
Har idag varit på souterna från 10.00-15:40 tiden. Är helt slut i mina armar, det typ värker i dem, då jag, Madde, Ebba, Oliver, Lovisa, Andreas och 7 andra små scouter, paddlade kanot från11.30 tiden tills kolockan var 14.00 på ett ungefär. När vi då var framme vid Hörjesås så blev det matlagning som som stod på schemat, vi hade även haft en fika paus på en 30 minuter. Mot vind hade vi hela vägen fram också, så jag är bra trött i mina armar som sagt. Kul var det men jobbigt.
 
Så dagens klädsel är kläder efter väder, blåigt och lite halv regnit, så letade upp den gosigaste polon jag hade, mammas gamla jeans, som tar emot lite vind, hade även röda gummistövlar på och regnjackan nerpackad i väskan i fall.
 
 
Här kommer ett par bilder på Rizzie som jag knäppte förra söndagen. 
 
Nu så sitter jag och äter frumkost, packar och fixar inför scouterna som är idag, med början vid tio.
 
Hängsle kjol beyond retro / top second hand (omgjord) / örhängen mammas gamla /
 
Lördag och regnig tråk dag. En såndär dag man bara vill sitta inne och kolla på film äta godis och bara vara. Så lite så har jag väl gjort. Vaknade runt åtta, låg kvar i sängen och kollade på en film, gick ner och åt frukost, väntade på att glassbilden skulle komma så mamma och jag kunde köpa lite glass. Gick sedan upp till mitt rum och plockade lite, kollade på nått avsnitt av are you afraid of the dark?. Efter fikat så sydde jag klart min jeanskjol som jag började på i veckan lite. 
 
Om en stund ska jag hjälpa mamma med att laga maten, blir grillat.
 

Liknande inlägg