jeans ärvda / keps lindex / skärp ärvt / top/klänning bikbok / kofta lindex / skor dinsko
 

Så här är jag klädd idag i regn vädret.
 
Idag så har jag haft mys morgon, kollat på film och myst undertäcket medans man hört regnet smattra mot taket.
Efter fikat så körde jag och pappa i väg till landsbro för att kolla på nån fläkt, sen vart det hemigen efter att pappa stått och pratat i typ en timma om inte mer. Helt otroligt att man har fått köra två gånger på en helg, igår och idag. Övning är ju aldrig fel, om man ska lärar sig något, så jag klagar inte. Sen när vi kom tillbaka så fick vi lite besök av Pelle och Ulla och Fabian så då satt vi på altanen och fikade och pratade i några timmar.
 
Igår så var man ju då i växjö på kvällen med lilla mamma och pappa, sen var även lilla Moa A med en stund också, så blev ett par idrotts skor och ett par bootcut jeans då mina andra två har blivit för små.
Sen så fick jag även köra hem i regn och mörker, men tycker det gick jätte bra för att vara lilla jag som körde haha. Kom hem levandeoch hela.
 
Idag så ska vi få lite fika besök på eftermiddagen är det tänkt sig, av Pelle och Ulla (kompisar från Falkenberg)
byxor har jag gjort/ skor monki / kofta och skjorta GK:s / jacka second hand
 
Idag så tog fina Moa A kort på mig, utanför norrtull. Vi hade nämligen två timmars rast så tänkte passa på lite att fördriva tiden typ. Sen så kollade jag på en film för att fördriva lite mer tid efter bilden innan svenskan. Sen har man även haft lite historia och idrott idag också.
Just nu så väntar jag på att lilla mamma och pappa ska komma in till staden så jag hittar mig ett par idrottskor, då mina var försmå. sen så får jag väl se om vi hittar på något mer.

Liknande inlägg