skor monki / strumpor H&M (herr) / byxor monki / skjorta ärvd / jacka zara / hatt monki / örhängen monki / väska second hand / skärp ärvt / 
 
11.00 fika med farmor och farfar i några timmar, mys med familjen kort sagt 
 
sen var jag i Lindshammar och tog lite kort 
 
14.10 gick jag in till farmor och farfar, lämnade en låda och var kvar dör till 14.41 och insåg då att jag behövde springa in till mig och åka iväg mot bussen. 
 
Mamma skjutsade mig till bussen, bussen som tog mig till Växjö och Moa. Det är där jag är just nu, hemma hos bästa Moa. 
 
tåget hem mot Göteborg 19.02. 
mode,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 September 
 
mötte jag upp, eller mer han mötte upp mig vid stationen 17.14, jag som gillar att vara i tid, var där 16.55, så istället för att få vänta 5 min blev det lite längre. Vilket gjorde att jag spontan köpte choklad, för typ mina sista pengar då jag inte hade något bättre för mig. Tydligen en grej jag gör nu för tiden...oklart. Bra grej att jag är för tidig och han sen, bra kombo, men man kan ju inte bara ha vänner som är i tid.
 
Ialf så gick vi till Palmhuset, då jag såg på google att det fortfarande var öppet till 20.00, hade fel, då google ljög för mig och inte visade att de hade gått tillbaka till den andra öppetiden...så vi gick runt utomhus, tog pauser när jag skulle knäppa dessa halvbra bilder, vilket passade honom bra, då han egentligen fortfarande va sjuk och jag med
 
Sen blev det donken, pommes, jag snodde några av honom, hade 1.04 kr på kortet (typisk dålig grej). Hamnade sen på coop innan vi tog spårvagnen hem mot honom. Hoppade av och gick in på hemköp, för vi är rimliga?? blev ialf äpplen och grädde som köptes, för äppelkräm är en najs grej att göra en söndags kväll. Men innan den gjordes blev det några avsnitt av new girl. 
 
Kort sagt en fett bra kväll och avslut på en dag som började så jäkla dåligt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
skor monki / strumpor monki / klänning zara / kavaj second hand / väska marknad spannien / 
 
Mys fika med familjen 
 
Men åkte mamma och jag till Virserum för att lämna in mina 3 foton, som bästa moster har fixat och skrivit ut på tavlor. Såååå najs. Sen var det ju en annan utställning där som vi kollade in som var himla bra. Så himla skönt och mysigt att bara umgås med bästa mamma en halv dag. 
 
Det är även hon som har varit en fantastik fotograf och tagit outfit bilder på mig idag. Vi hittade en fett bar bakgrun vid ica nära i Viserum. Vem vill inte ha en bakgrund som matchar äns hår och outfit??? 
 
Nu middag, flygande jacob (mitt recept) och ge pappa llite paket. 
 
Ikväll kommer Peter, florian och kanske Lina. Mys kväll i Vik. 
mode, outfit,

Liknande inlägg