byxor monki / polo/blus second hand / "kimono" lindex / örhängen monki / skor vagabond /
 
Valborg och sista dagen i April firas ikväll med grillning, kak-ätning, , hemma hos Petter och mig med en massa fina människor, kanske lite kortspel och familje spel kommer fram också.
 
Annars har man idag, fikat, handlat mat, städat, tagit en dusch, klätt på dig kläder och smink till kvällen. Nu ska jag bara duka lite innan de kommer, runt sex tiden. 
Min instagram hela April + en vecka i slutet av Mars. Nästan alla bilder, men några fick inte vara med pga att det skulle blivit sjukt många. Är ju som alla andra månader att min instagram består av fika, de luxe, hemma fest hos Peter, vad jag har på mig, släktkalas, nya inklöp jag det som kommer upp på min blogg hamnar där med.
Skor skokanonen / klänning beyond retro  / kappa har jag gjort / halsduk mammas / örhängen monki /
 
onsdag, långdag, började nämligen 8.00 istället för 09.30 då vi skulle ha religion då. Var visserligen filmtittande men ändå. Slutade sedan ca 16.00. Efter skolan följde jag med Moa och Lowe in på Monki och vidare för deras middag vilket blev Sushi. Där satt Gustav och Melina med några vänner, så vi stod och pratade lite innan jag behövde gå till bussen.
Blev hämtad av pappa på Nottebecksterminalen, han vara hemma en 30 minuter och under den tiden hann jag äta två rostade mackor och ta några kort i blåsten. Sen bar det av mot Vetlanda. Där jag träffade Amanda, Naela, Mickaela, Ebba, Miranda, Florian, Peter, Simon, Adrian, bror min ofc med flera. Då de skulle visa sina gymnasie arbeten, + ett internett som strular när man väl kommer hem, där av himla sen uppdatering
 

Liknande inlägg