skor vagabond / jeans H&M / t-shirt Lindex / kimono (omlott-klänning) second hand / jacka second hand /
 
Jobbat, skulle jobbat 12.00-15.30 men fick ett sms igår från bemanningscentret. Fick förlängt pass så började 8.00 istället, eller ja jag fick en förfrågan om det men så klart man tar det. Mer pengar till mig och så kändes det mer lönt att åka iväg och jobba också.
 
koppar 10 kr/st
 
hittade dessa på kupan i Växjö härom dan. Hur fina är de inte på en skala!?! fanns ett helt gäng,  men jag tänkte ta kanske 6 st, slutade istället vid 4. Då jag insåg att jag hade kanske 10 mumin muggar eller något liknande så kände väl att 4 räckte.
 
skor dinsko / kjol monki / topp (klänning) monki / halsband glitter (gammal) / jacka monki /
 
Gick al in med Monki kläder idag, märkte jag nu när jag satt och skrev vart allt var ifrån. Men det bevisar ju bara vilka snygga kläder Monki har!
 
Annars så har jag jobbat lite idag men slutade tidigt. Så vi 13.00 kom jag in till Vetlanda (då direkt efter jobbet åkte jag), där mötte jag upp Miranda. Vi gick runt i affärer och kollade in rea saker, köpte lite fika och åkte hem till henne. Väl hemma hos Miranda så åt vi muffins och risifrutti, pratade, gick en promenad och pratade lite till.   

Liknande inlägg