skor skokanonen / jeans ärvda / skärp ärvt / skjorta monki (gammal ) / jacka beyond retro / 
 
Lördag, frukost framför tv:n med mamma, en välbehövlig dusch efter allt dansande igår på festen. Som för övrigt var himla bra och alltid lika kul att se Emilia, Sandra och Amanda med flera. Var mitt på dan ute med Rizzie i solen, passade även på att ta kort i blåsten. 
 
Nu sitte rmamma och jag och kollar på ett avsnitt av Haven innan det blir mat lagning. 
Min instagram den senaste månaden, en hel del fika, promenad bilder, frisyrer som jag gjort på Stefanie, kvällar på de luxe, Amanda och Emilia på donken i Jönköping och en hel del ego pix. 
skor dinsko / byxor monki (gammla) / skärp ärvt / polo har jag gjort / örhängen second hand / jacka second hand / 
 
Fredag och det är äntligen helg!
Har haft en helt vanlig fredag, satt och mediterade på religionen, vardags mat lixom. Det är sånt man gör när man pratar om buddismen. Fixade två jackor på desigen --> satte dit trycknappar, vi pratade även om ljus, ljud tider för modevisningen osv Efter en inte så god lunch så hade jag koskos. 
 
Åkte efter skolan med Sabina och Kotten för att köpa godis, lämnade av två hattar till Stefanie och tog sedan bilen hem. 
 
Ikväll blir det fest i Vetlanda (i dessa blommiga brallor, mitt val av kläder blev nån blandning av skol och fest kläder) med fina Emilia. 

Liknande inlägg