sandaler ecco / byxor H&M  / top zara (ny) / sjal zara (ny) / jacka zara / örhängen monki / basker beyond retro (present) / 
 
10.30-14.40 häng med LoL6 och då bar jag studentmössaoch ovven och den var till och med uppkabbad som vi söger alltså att den var helt på och inte bara som byxor. Vi hängde ute i gräset och bara hade det as fett. 
 
Kom hem 16.30 och bytte om tog kort i regnet och nu hänger jag i soffan med Lina, Max, Hampus, Stina och Axel medans musiken är på full volym.
 
Ikväll blir det andra lång och sen dans på Gretas!
mode, outfit,
 
 
skor disnko / strumpor lindex / klänning Zara / kavaj monki / örhängen monki (nya) / värska ärvd / 
 
Sov typ bra för en gångs skull, och låg kvar i sängen till 10.30, de senaste 2 veckorna har jag inte kunnat sova alls bra nämligen och gått upp tidigt hela tiden...visst att dte är bra att jag inte sover bort hela dagarna men ja, lite vill jag ju sova. Vill kunna sova en natt utan att vakna 5-7 gånger och inatt vaknade jag bara en gång. Så är lite överdrivet glad över att ha sovit bar en natt. 
 
 idag kommer Hampus, Max och Lina, 3 fett bra från småland och de får spontan bo hos mig och mina kompisar här i huset, då deras boende hade strulat. 
mode, outfit,

Liknande inlägg