skor dinsko / klänning second hand / kappa loppis /
 
Valborg - firas i Växjö med att äta ute och en brasa med Elias, Lowe och Moa.
 
 
 
 
 
 
 
på morgonen innan bror min hade gått upp umgicks jag med katten och Arvids Lp-skivor.
Efter lite musik lyssnade var det frukost framför tv:n.
mötte sedan upp Moa utanför lägenhet och gick i solskenet till coop och handlade saker inför dagen så som Ben and Jerrys glass.
vi satt och kollade på film hela dagen på ett ungefär. Filmer som är så där bra dåliga med en massa musik i. Så som Camp Rock (ett och två).
Efter 2 filmer så gick vi och köpte pizza och på tillbaka vägen med pizzan i högsta hugg så blev vi attackerad av hagel. Så marken blev helt vit av allt hagel och pizza kartongens lock höll på att gå sönder då det blivit så blött...
Fritz var också sugen på pizza
Efter pizzan: glass och en ny film
skor dinsko / byxor indiska (rean) / kimono monki (gammal) / hatt gina tricot (gammal) / halsband present (Caroline Hjerpe) /
 
Tog sovmorgon idag ända till klockan 9.00 då ingen ringde eller smsade om jobb. Gick raka vägen in i duschen från sängen och satt sedan oh kollade på Freaks and Geeks medans jag åt frukost.
Nu så ska jag snart iväg in till Växjö och gå på en fika (dejt).
 
Utan på så har jag min egensydda kappa och mammas sjal. Men efter som man ser ca exakt lika dan ut som när man har haft den alla andra dagar struntade jag i att ta bilder med den på idag.
 
 

Liknande inlägg