skor dinsko / byxor monki / t-shirt Lindex / "kimono" second hand (omgjord) /
 
När man kommer till skolan för att skriva på en uppgift och då kunna ta hjälp lite av mina fina kurskamrater och man startar datorn som man släpat med sig och internet sen inte vill fungera, så man sen efter att försköt få det att fungera i ca 1 timma åker hem igen... Såååå otroligt drygt.
 
Så kom hem nu ca 12, slängde in lite tvätt i tvättmaskinen och har skrivit några meningar, men går inte så mkt frammåt...
 
Nu äta lunch, sticka lite, 16.00 så ska jag och Stina åka in till stan och handla hårfärg, så ska jag färga hennes hår. 
 
 
 
LoL6 <3
eller ja en del av dem, för let face it. Det är aldrifg så att alla kan komma på mötena. Så förra veckan när i alf mer än hälften kunde komma på ett möte och hade med sig sina ovvar, så passde vi på att ta bild. Dessa människor är ju de jag umgås mest med, vilket tydligt syns här på bloggen, för kolla på dem. Hur underbar verkar inte dessa människor vara !?!
skor dinsko / kjol och top omsydd klänning (loppis) / kappa loppis /
har idag eget arbete på schemat så jag passade på att sova lite längre, dock blev det till 9.00 istället för 8.00, men ialf. Har stickat och ätit frukost bara än så länge.
Nu lunch
13.30 tiden möta upp Leon
17.00 LoL6 möte
efter mötet blir det handla lite mat, äta och försöka börja skriva på upg 4. Går inte så himla bra med uppgiften kan jag ju ärligt säga.

Liknande inlägg