byxdress H&M / skor monki / kofta Lindex / choker gina tricot / örhängen vikingamarknad /
 
Ombytt och redo att sjunga lite i kyrkan med kören, klädsel var mörk, där av är jag lite svart och tråkig i några timmar. Men känner mig lite 90-tal med håret och läppstiftet faktiskt, så det får duga. Ikväll sen efter kyrkan ska jag inställt gå runt i skinnjacka, jeans och en vit t-shirt alla Cry-baby. Halloween fest i Stojby med lite fina människor från Växjö.
 
Ingredienser (6-8 små formar och ca 1 stor form) :
100 g smör
14 digestivekex (200g)
2 tsk mald kanel
1 tsk vanlijsocker
 
Fyllning:
4 äggulor
1 burk kondenserad mjölk (379 g)
1 dl pressad lime
 
Granering:
Lime och jordgubbar
 
Gör såhär:
1.  Sätt ugnen på 200 grader. Smält sedan smöret och låt det svalna. Mixa eller smula kexen med kanel, vaniljsocker och råsocker. Tillsätt smöret.
2. Klä formen (eller små ugnssäkra formar eller aluminiumfolieformar) med degen och ställ på en plåt. Grädda pajskalen mitt i ugnen ca 5 min. Låt svalna innan fyllningen läggs i.
3. Rör ihop äggulor, mjölk och limesaft.
4. Häll blandningen i pajskalen och ställ att stelna i kylen ca 4 timmar.
5. Garnera med skivande jordgubbar och rivet limeskal.
 
 
 
 
Byxor monki / skärp ärvt / jacka second hand / t-shirt monki / örhängen monki /
 
kanske lite konstig matchning med färgen på tröjan och byxorna men när man verkligen vill ha sina nya sköna byxor och en av de bästa t-shirtarna samma dag så kan man väl ha det ändå.
 
Inte gjort så himla mycket idag får jag väl ta och erkänna, men det är väl tillåtet att ha sådana dagar också. Då de ringde och sa att jag inte längre kunde jobba, då de ville haft en som hade varit där innan då den skulle öppna. Så jag förstår ju verkligen att de ville ha en person som varit där innan, smidigare och bättre för barnen. Ikväll så ska jag försöka klämma in lite Annie tid på Skype och så ska jag lämna av lite saker i bastun, först åka förbi ica innan det stänger vid sju för att köpa lite chips, korv, korvbröd bland annat.

Liknande inlägg