Ingredienser (en plåt):
 
Glutenfritt
 
1 dl Skalade sesamfrön
1/2 dl Linfrön
1 dl Solroskärnor
1 dl Pumpakärnor
1 dl Majs mjöl
1/2 tag salt Flingsalt
1/2 dl Rapsolja
2 dl Kokande vatten
 
 
 
 
Gör såhär:
Ugnen ska stå på 150 grader
 
1. Häll i alla frön, majsmjöl och vanligt salt
2. Rör om
3. Häll sedan i olja och kokande vatten
4. Blanda och låt stå i 15 min
5. Ta sedan smeten och bred ut på en plåt m bakplåtspapper
6. Stö flingsalt över
7. In i ugnen i typ 1 timma (kan behövas lite mer tid) knäckebrödet ska bli gyllenbrunt
8. Låt svalna och bryt o lagom bitar
 
 
 
recept,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej