skor dinsko / klänning beyond retro / skärp H&M / kappa monki (broderi jag) / magväska marknad spannien / örhängen H&M / 
 
sov till 11, innan jag tvingade mig upp och det var mest pga att jag behövde duscha efter helgen och äta. Tog på mig en av de finaste klänningarna med ganska mycket färg i hopp om att må bättre, mår inte som jag gjorde i helgen ialf, så alltid något. Det är lixom lite av min grej att när jag mår dåligt så fokuserar jag på mig och mina kläder och att träffa människor jag tycker är fett bra! och sen får jag hoppas på det bästa. 
 
Min helg var skit typ, hade stunder om var bra ish, men kontentan är att jag mådde skit, detta med att vara deprimerad gör ju att det gå upp och ner. Början av förra veckan bvar ändå ok, men torsdag-söndag ingen bra tid. Lördagen så åt jag brunch som var amazing, sen åt jag inget förrens idag, vid typ 12.00 åt jag frukost. så hade inte ätit på 48 timmar, pga att jag mådde skit och inte kunde äta....så ja. Jag försökte tänka på annat och ha kul i helgen, lekte lekar och grejjer så kunde tänka på annat en stund och må bra några minuter här och där och så gjorde jag som jag alltid gör (vilket inte är bra) intala mig själbv att jag mår så mkt att jag tillslut tror på det själv en liten liten stund. 
 
Att fota andra som har kul har jag gjort i helgen ialf.
 
idag har jag inte gjort mer än att duscha, köpa ägg och nu sitter jag på peddan då jag ska hjälpa till med lite lol& grejjer, måla ägg inför onsdag.
 
Ikväll ska jag coh Stina ha myskväll, vilket är något som jag tror jag behöver.
 
 
Nånting bra hände idag också. Tro det eller ej. 
Jag har fått jobb på bemanica, ett bemanningsföretag inom ica. Så nu kan jag vikariera inom skola och ica. Tror det är bra för mig att jag har båda. + att svårt att jobba inom skolan på sommaren.  
mode, outfit,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej