Ligger i sängen, klockan är 23.21, jag skickar ett medelande till Max oxh skriver godnatt och att jag gillar honom. För att jag tycker att borde få höra det hela tiden, pga att han är bäst och jag gillar honom som fan. 
Men jag blir uppe ett tag till, för fast i serien jag kollar på, Bron, en av mina favorit serier. Klockan närmar sig midnatt. Jag kollar klockan och fb lite snabbt, vill inte missa för mycket av serien heller, klockan är 23.45. Jag fortsätter kolla, snart blir det ett nytt avsnitt. 
 
Några minuter senare brister jag ut i gråt, varför?? vet jag inte, det enda jag vet är jag vill ha någon hos mig, men alla i huset är ute eller sover på annan plats. Jag forsätter gråta och titta på Bron, gråter och fortsätter titta även att jag gråter och knappt kan andas. Får panik, gråter och vill bort, bort ifrån att känna såhär och gråta utan att veta varför. Såhär var dte i 35-40 minuter. Jag grät alltså konstant i över en halv timma utan att faktikst veta varför. Det är som att jag bara brister.
 
Jag vill säga att det är först gången det hänt, men det är det inte. 
 
Så jag är så otroligt glad att jag i onsdags, åkte till UMO och fixade så att jag åter igen kan prata med någon, men första tiden är om en månad och sen berorende på vad de tycker så sätts jag i kö, och jag vet inte hur mycket jag kommer att prioriteras, det är de som bestämmer, jag hoppas på det bästa. 
 
att må dåligt, deprission, tankar,

Liknande inlägg

2 kommentarer

Bördie

11 Mar 2018 00:12

Älskling ❤ RING nästa gång! Vi bor ju grannar! Jag ställer gärna upp för dig!

Eva Göransdotter Kson

14 Mar 2018 23:36

Känner med dej vännen! Man vet aldrig när var lr hur(?) ångesten☠ slår till men när den kommer farandes på det där sättet är man maktlös😢 Kram 💞

Kommentera

Publiceras ej