Ingredienser 4 portioner:
 
1 1/2 dl mjölk
3 dl grädde
4 kycklingfiléer  (ca 900g sammanlagt)
150-200 g färska champinjoner
80-90 g bladspenat (funkar med fryst)
250 g körsbärstomater
1/2 dl hackad persilja
salt
peppar
citron peppar
örtsalt
 
servera till ris eller couscous
 
 
Gör såhär:
 
1. sätt ugnen på 220 grader
2. Börja med att skära kycklingen i mindre bitar, dela även körsbärs tomaterna på hälften.
3. smörj en ugnssäker form.
4. lägg i kycklingen, champinjonerna, bladspenaten, mjöken och grädden i formen, salta och peppra.
5. ställ in i ugnen i 15 minuter, ta sedan ut formen och lägg tomaterna och persilja och ställ in i ugnen igen i 5-10 minuter.
6. klar att servera.

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej